Styrelsen

Styrelsen är tillsammans med årsmötet och stormötet det högsta beslutande organet i föreningen. Vill du engagera dig? Håll utkik efter lediga poster på vår Facebook-sida.

Styrelsen

Styrelsen är högsta beslutande organ för föreningen tillsammans med årsmöte och stormöte. Vill du engagera dig? Håll utkik efter nya öppningar för poster på vår Facebook-sida.

Julia Hellgreen Wikström
Ordförande

Som ordförande har man det yttersta ansvaret över MediUm samt styrelsen. Jag kallar till styrelsemöte varannan vecka, har koll på mailen, signerar fakturor och har kontakt med Umeå studentkår.

Ellen Grönlund
vice Ordförande

Som vice ordförande stöttar jag vår ordförande i hennes arbete i MediUm. Jag förbereder och håller i var tredje möte med styrelsen samt går på möten med HumSek.

Vakant
Sekreterare och utskottsansvarig

Som sekreterare ansvarar jag för att föra protokoll under styrelsemöten och färdigställa dessa åt styrelsen senast en vecka efter mötet. Jag för även protokoll under årsmöten och stormöten där dessa ska skrivas ut för underskrift av justeringspersoner.

Maria Olofsson
Kassör

Som kassör håller jag koll på MediUms ekonomi. Jag hanterar in- och utbetalningar, gör varje år ett budgetförslag och är med och fattar beslut i styrelsen.

Linn Boström
Ledamot & ANSVARIG FÖR NÄRINGSLIVSUTSKOTTET

Som ledamot i styrelsen deltar jag under styrelsemötena som representant för Näringslivsutskottet. Som ansvarig för Näringslivsutskottet ansvarar jag för samarbeten med utomstående organisationer.

Benjamin Eisenberg
LEDAMOT & ANSVARIG FÖR WEBB OCH KOMMUNIKATIONSUTSKOTTET

Som ledamot i styrelsen deltar jag under styrelsemötena som representant för Webb- och kommunikationsutskottet. Som ansvarig för utskottet ansvarar jag för arbetet med marknadsföringen riktad mot våra medlemmar på hemsidan och våra sociala medier.

Cornelia Landén
LEDAMOT & ANSVARIG FÖR STUDIESOCIALAUTSKOTTET & INSPARKSUTSKOTTET

Som ledamot i styrelsen deltar jag under styrelsemötena som representant för Studiesociala utskottet samt för Insparksutskottet. Som ansvarig för Studiesociala utskottet ansvarar jag för arbetet med aktiviteter för våra medlemmar såsom EPPs och sittningar. I Insparksutskottet har jag den ledande rollen bland generalerna och är därmed ytterst ansvarig för mottagningen.

Cornelia Lyxell
Ledamot & ANSVARIG FÖR SPORTUTSKOTTET

Som ledamot i styrelsen deltar jag under styrelsemötena som representant för Sportutskottet. Som ansvarig för Sportutskottet ansvarar jag för att anordna olika sportevenemang såsom Skiweek, korpenlag och träning på IKSU.