Inför mottagningen hösten 2014

Under våren har det studiesociala utskottet under MediUm arbetat hårt med att förbättra mottagningen för nya studenter, för att de ska få det bästa möjliga välkomnandet in i studielivet. Bland annat har hårdare regler och riktlinjer fastställts för de blivande faddrarna, som även har haft obligatoriska utbildningar. Även planeringen av mottagningens aktiviteter har förbättrats, och snart kommer denna planering med preliminärt schema att publiceras här på hemsidan, så håll utkik!

 

Mottagningen på Umeå Universitet finns till för att välkomna nya studenter och ge dem en bra start på studielivet. Vi har därför strikta regler mot alla förnedrande aktiviteter och alkoholhets. Alla är välkomna att delta under mottagningen, och poängen är framförallt att ha kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s