Senaste nytt i MediUm

Vi är nu glada att kunna få välkomna nya ledamöter i Mediums styrelse! Våra nya medlemmar är Madeleine Myhr, Linnéa Forssell, Hanna Kalla, Saga Bengtsson, Johanna Winter, Sofia Hansson och William Källback Winter.

Vi kan även glatt berätta att MediUm numera har ett webbutskott! Håll utkik på hemsidan framöver för att få uppdateringar om MediUm och annat relaterat till våra utbildningar. Vi som sitter i utskottet är Johanna, Sofia och William. Har ni några frågor eller information ni vill sprida på hemsidan, kontakta oss gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s