Kursstart och mottagning närmar sig!

MediUm vill hälsa alla nya studenter varmt välkomna till Medie- & kommunikationsvetenskap och Journalistik och inte minst till Umeå universitet! Det är vi som anordnar mottagningen som börjar redan måndag 31/8. Vare sig du är kursare eller går ett av programmen får du gärna hänga på, det kommer bli hur roligt som helst! Mer information om mottagningen och schema hittar ni i menyn ovan. För snabbare kommunikation har vi även skapat en grupp på Facebook avsedd för just mottagningen som dina faddrar bjuder in dig till när det närmar sig.

Det är också viktigt att du skaffar kårleg av oss! Det ger dig inträde till kårpubar (som vi kommer att besöka under mottagningen) men även förmånliga rabatter hos många företag. Vi kommer att sälja kårleg när kursen startat och sprider mer info om det på vår Facebooksida. Priser kan ni se i menyn ovan under ”bli medlem” och köper ni av oss går även en del av intäkterna till MediUm så att vi kan anordna ännu mer roligt!

Det var allt så länge! Har du frågor kan du kontakta oss på vår Facebooksida eller via mail. Vi ses snart! 💃⚡️✨