På den här sidan presenteras den nuvarande styrelsen och lite längre ned på sidan kan du se årsfoton från tidigare styrelser.

Höstterminen 2017 började ett stort antal nya studenter på de tre programmen där många av dessa visade stort intresse  av att engagera sig i kårföreningen (så kul!). I samband med detta sågs den befintliga strukturen över och ändringar gjordes för att passa det ökade antalet verksamma. Efter ett extrainsatt stormöte valdes fyra helt nya poster vid sidan om de tidigare posterna (ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör) som har ett huvudansvar för utskotten. Detta innebär att den numera benämnda huvudstyrelsen har det övergripande ansvaret för arbetet i föreningen, där utskotten arbetar lite mer på egen hand. Bilder på utskotten finns under fliken Utskott.

Huvudstyrelsen för 2018 hittar ni nedan!

Styrelsen alla

Styrelsen gruppbild

Årsfoto 2017/2018

styrelsen medium ht17

Årsfoto 2016/2017

styrelsen-27-1

Övre raden från vänster:

Anton Jonsson, Amanda Modigh, Madeleine Myhr, Linnea Koistinen, Emma Fogelström, Christoffer Sjölin
Sofia Lindén, Anette Edlund, Sandra Johansson, Johanna Brandin, Sofie Keijser
Victoria Ullsten, Amanda Larsson Westin, Linnéa Forssell, Agnes Tiger,

Årsfoto 2016

Från vänster:

Christoffer Sjölin, Amanda Modigh, Emma Fogelström, Madeleine Myhr, Sandra Johansson, Lovisa Valentino, Agnes Tiger, Anton Jonsson
Frånvarande: Linnéa Forssell

Årsfoto 2015

Övre raden från vänster:

Emelie Wallmark, Josefine Nordfjell, Madeleine Myhr, Johanna Winter, Saga Bengtsson

Viktoria Lindqvist, Linnéa Forssell, William Källback Winter

Frånvarande: Hanna Kalla, Fredrik Landström, Sofia Damrén, Sofia Hansson

Årsfoto 2014

Styrelsen 2014

Första raden från vänster:

Niclas Jarlås, Saskia Sundell, Viktoria Lindqvist.

Michael Bödel Johanson, Emelie Eriksson, Rasmus Senator (vice ordförande).

Oscar Jakobsson (kassör), Elisabet Norrgård (ordförande).

Frånvarande: Fredrik Gustafsson (suppleant)

MediUms grundare 2012

IMG_7126_800