Tema och schema 2017:  Vasaloppet!

Har du någon gång under sommaren suttit på en uteservering under en gassande sol med en kall öl, eller kanske ett glas rosé i handen och tänkt: ”Det hade ju SÅKLART varit roligare med en afterski.” För vem försöker du lura, finns det något bättre än att dansa loss till Markoolios Vi drar till fjällen iklädd ett svettigt underställ och skidglasögon?

Kanske har du suttit på stranden och funderat över hur många månader det egentligen är kvar tills du ÄNTLIGEN får dra på dig längdskidorna igen? Tanken har nog även slagit dig hur gott det vore med en kopp varm blåbärssoppa, istället för en Magnum Mandel som håller på att smälta i din hand.

Men väntan är nu över. Längdskidor, afterski och blåbärsoppa är närmre än du tror. Som ny student vid Journalist och något av de två MKV – programmen vid Umeå Universitet kommer du nämligen få uppleva allt detta och lite till under två insparksveckor. (En sån här chans får man bara en gång i livet!!)

Vasaloppet är nämligen temat för årets inspark, och vi kan lova att det kommer bli något utöver det vanliga. Det här är den perfekta chansen för dig att få träffa och umgås med dina nya klasskompisar och dessutom kunna gå på afterski i september.

Så dra på dig längdskidorna och tagga till riktigt ordentligt så ses vi den 28onde Augusti. Eller som Gunde Svan skulle säga: ”Ingenting är omöjligt. Det är bara olika svårt.”

 

OBS: Ändringar kan komma att ske. Exakta tider och mötesplats informerar vi om när det närmar sig!