Hej alla blivande journalister, mkv:are och kursläsare.
Vi vill inledningsvis välkomna er till Umeå Universitet och Nollningen 2013.

Nollning kan ses som en tradition i den akademiska världen, en form av ”jippo” som beroende av institution och program får olika innebörder. Somliga program följer strikta ramar och traditioner, medan andra (läs vi) väljer att fokusera på det viktiga: att skapa sammanhållning, lära känna nya människor och ha roligt. Under nollningen kommer aktiviteter anordnas, fester arrangeras och skönt häng att erbjudas. Målet med nollningen är att bidra till några av era roligaste och bästa minnen under er utbildning/kurs.

Nollning förknippas ofta med ett stort intag av alkohol förenat med pinsamheter, men vi vill understryka att detta inte är något som stämmer överens med hur vår nollning går till. Under våra aktiviteter och fester väljer ni själva om ni vill ta med alkohol eller inte. Nollningen är frivillig, men erfarenhet säger att detta är något som ni inte vill missa!

För att underlätta kommunikationen med er ber vi er att följa instruktionerna nedan:
Du som läser till journalist går med i denna grupp – Journalist ettor
Du som läser MKV- programmet eller kursen MKV A, går med här – MKV ettor

Återstår det ännu några frågetecken, funderingar, problem eller lösa tankar tveka inte att höra av er i respektive grupp eller skicka ett mail till Stefan Gernemark (stefan.gerenmark@gmail.com) Andreas Willemoll (Andreas.Wilemoll@gmail.com) eller Emelie Eriksson (emelie_eri@hotmail.com) så kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa er.

Vänligen
Era faddrar